Van-e a 444 olvasóinak kedvenc sztárja?

teszt
2019 szeptember 03., 07:49
comments 386

Az ELTE pszichológusai most a rajongást tanulmányozzák, és annak összefüggéseit például az intelligenciával és a a személyiséggel.

Ehhez készült most ez az anonim online kérdőív, amit körülbelül 15 perc kitölteni.

A teszt körülbelül három részből áll: az első és a harmadik a műveltséggel és az intelligenciával foglalkozik, a középső pedig a rajongással, arról, hogy mit gondol a kitöltő a nemi szerepekről, milyen körülmények között és, és mennyire elégedett a saját életével.

Az ELTE kutatói szerint a hírességek iránti rajongás összefügghet a személyiséggel, a lelki egészséggel és a társas kapcsolatokkal, ezeket a hatásokat próbálják a teszt segítségével jobban felderíteni.

A kitöltők a kérdőív végén egyéni visszajelzést olvashatnak az IQ tesztekben elért eredményükről, a kutatás eredménye pedig megjelenik majd a 444-en is.

ELTE rajongás és intelligencia kérdőív errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.