Verseny: mutass jobb kampányszlogent Bánfiné Sajtos Lolitáénál!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyszerűen rabul ejtett, hogy Bánfiné Sajtos Lolita, Szegvár független képviselőjelöltje mennyire tökéletes - Pablo Picassónak tulajdonított - bölcs mondást tett meg a kampányszlogenjének:

"A tevékenykedés minden siker alapja."

Ezzel próbálj meg vitatkozni!

Vagyis ne is vitatkozni, hanem versenyezni! Ha a környékeden van olyan önkormányzati- vagy polgármesterjelölt, akinek hasonlóan erős, vagy akár még svungosabb is a jelmondata, akkor írd azt meg nekem - lehetőleg bizonyító erejű fotó vagy link társaságában - a szilyl KUKAC 444.hu címre, MICSODA SZLOGEN subjecttel. 

A legjobbakat folyamatosan kiposztolom, jó kampánykövetést mindenkinek!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót