Verseny: mutass jobb kampányszlogent Bánfiné Sajtos Lolitáénál!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyszerűen rabul ejtett, hogy Bánfiné Sajtos Lolita, Szegvár független képviselőjelöltje mennyire tökéletes - Pablo Picassónak tulajdonított - bölcs mondást tett meg a kampányszlogenjének:

"A tevékenykedés minden siker alapja."

Ezzel próbálj meg vitatkozni!

Vagyis ne is vitatkozni, hanem versenyezni! Ha a környékeden van olyan önkormányzati- vagy polgármesterjelölt, akinek hasonlóan erős, vagy akár még svungosabb is a jelmondata, akkor írd azt meg nekem - lehetőleg bizonyító erejű fotó vagy link társaságában - a szilyl KUKAC 444.hu címre, MICSODA SZLOGEN subjecttel. 

A legjobbakat folyamatosan kiposztolom, jó kampánykövetést mindenkinek!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér