Jenő bízott benne, hogy a takaró alá már majdcsak nem néznek be a rendőrök

A 29 éves A. Jenő már régóta bujkált a hatóságok elől. A zuglói nyomozók még 2017-ben adtak ki elfogatóparancsot a tóalmási férfi ellen lopás miatt. A férfit eközben már zaklatás vétség és tiltott pornográf felvétellel visszaélés bűntett miatt is keresték. A nyomozás során aztán kiderült, hogy a férfi nevet változtatott, Németországba szökött és felvette a német állampolgárságot.

Nem is akadtak a nyomára egészen idén szeptemberig, amikor rendőrség úgy értesült, hogy A. Jenő újra Tóalmásra érkezett. Ezért hétfő délelőtt megjelentek a megadott lakcímen, 

ahol a házkutatás során a szökött férfit az ágyneműk alatt rejtőzve találták meg.A rendőrök a férfit elfogását követően előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér