Kakas végzett egy asszonnyal Ausztráliában

Tbg
ÁLLAT
2019 szeptember 05., 04:43
comments 121

Szokatlan halálesetről adott hírt a nemzetközi törvényszéki kórboncnoki szaklap, a Forensic Science, Medicine and Pathology: egy 76 éves ausztrál nőt saját kertjében tartott kakasa ölt meg.

Az állat a tojásokat gyüjtő asszonyra támadt, és úgy sikerült megcsípnie a nőt, hogy annak lábán lévő visszér megsérült, komoly vérzés keletkezett, amitől az áldozat elvérzett.

„Ez az eset is bizonyítja, hogy viszonylag kis méretű háziállatok is tudnak halálos sérülést okozni könnyen sebezhető érrendszeri rendellenességek megléte esetén” - állapítja meg a szaklap. (FoxNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.