A forgalommal szemben hajtott fel az M5-ösre egy autó, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, hárman megsérültek, amikor péntekre virradó éjszaka Felsőpakony térségében összeütközött két autó az M3-as autópályán. A vétkes sofőr a forgalommal szembe hajtott, a sztráda Budapest Felé tartó oldalán hajtott szeged irányába.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a frontális ütközés után mindkét autó árokba csúszott és kigyulladt.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztrádát, a forgalmat Ócsánál terelik le a sztrádáról. (Via HVG, Police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.