A forgalommal szemben hajtott fel az M5-ösre egy autó, hárman meghaltak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hárman meghaltak, hárman megsérültek, amikor péntekre virradó éjszaka Felsőpakony térségében összeütközött két autó az M3-as autópályán. A vétkes sofőr a forgalommal szembe hajtott, a sztráda Budapest Felé tartó oldalán hajtott szeged irányába.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a frontális ütközés után mindkét autó árokba csúszott és kigyulladt.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztrádát, a forgalmat Ócsánál terelik le a sztrádáról. (Via HVG, Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.