Kigyulladt egy vegyipari cég raktára Kazincbarcikán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Olvasónk felvétele a Kazincbarcika felett terjengő sűrű, fekete füstről, ami az önkormányzat tájékoztatása szerint egyelőre nem veszélyezteti a várost.

Kigyulladt a Farmochem Kft. egyik raktára a Hadak útján Kazincbarcikán. A tüzet a kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltók már elfojtották, a helyszínre felvonult a katasztrófavédelem műveleti szolgálata is.

A helyi önkormányzat tájékoztatása szerint "az uralkodó szélirány nem Kazincbarcika irányába sodorta a tűzzel és az oltási munkálatokkal együtt járó sötét színű füstöt", amiről egy olvasónk képet is küldött. Olvasónk szerint amúgy a füst pont egy óvoda felé szállt.

Az önkormányzat tájékoztatásában azt ígérte, hogy amint további információ került birtokukba a tűzről és következményeiről, arról haladéktalanul tájékoztatja a lakosságot. 

Frissítés 09:14: a megyei katasztrófavédelem szóvivője, Dojcsák Dávid tűzoltó százados szerint nincs ok aggodalomra, lakosságvédelmi intézkedésre méréseik alapján nem volt szükség, mert nem került káros anyag a levegőbe. Mint mondta, a táz során természetesen keletkező füst reggel nyolcra eloszlott, "nem volt nyomon követhető". (Via Boon)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.