Lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod

életmód
2019 szeptember 06., 10:15
comments 159

Egy nem mindennapi látás, ami a tegnapi napon 09.05-én pont csütörtökön esett meg.

A Puskin moziban történt az eset, én két kollégámmal iszogattam a bárban amikor megjelentél sötét hajjal, piros rúzzsal, fehér felsőben (lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod :)). Rajtam fehér ing volt kék mintákkal és szürke farmer. Te a teraszon foglaltál helyet egy pohár sörrel és hamarosan csatlakozott hozzád a barátnőd. Kétszer is kimentem telefonálni és közben össze-össze akadt a tekintetünk.

Aztán mire felocsúdtam volna eltűntél (gondolom mentetek 19:00-es vetítésre) és nem láttalak többet. Tudom nem kellett volna annyit vacakolnom, de mire ezt végig gondoltam már nekünk is menni kellett. A mozi után sajnos már nem láttalak, de remélem ami késik nem múlik. Bízom benne , hogy olvasod és neked is lenne kedved találkozni.

Ennyi lenne, remélem nem túl hosszú (és gáz).

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.