Lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod

Egy nem mindennapi látás, ami a tegnapi napon 09.05-én pont csütörtökön esett meg.

A Puskin moziban történt az eset, én két kollégámmal iszogattam a bárban amikor megjelentél sötét hajjal, piros rúzzsal, fehér felsőben (lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod :)). Rajtam fehér ing volt kék mintákkal és szürke farmer. Te a teraszon foglaltál helyet egy pohár sörrel és hamarosan csatlakozott hozzád a barátnőd. Kétszer is kimentem telefonálni és közben össze-össze akadt a tekintetünk.

Aztán mire felocsúdtam volna eltűntél (gondolom mentetek 19:00-es vetítésre) és nem láttalak többet. Tudom nem kellett volna annyit vacakolnom, de mire ezt végig gondoltam már nekünk is menni kellett. A mozi után sajnos már nem láttalak, de remélem ami késik nem múlik. Bízom benne , hogy olvasod és neked is lenne kedved találkozni.

Ennyi lenne, remélem nem túl hosszú (és gáz).

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.