Lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy nem mindennapi látás, ami a tegnapi napon 09.05-én pont csütörtökön esett meg.

A Puskin moziban történt az eset, én két kollégámmal iszogattam a bárban amikor megjelentél sötét hajjal, piros rúzzsal, fehér felsőben (lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod :)). Rajtam fehér ing volt kék mintákkal és szürke farmer. Te a teraszon foglaltál helyet egy pohár sörrel és hamarosan csatlakozott hozzád a barátnőd. Kétszer is kimentem telefonálni és közben össze-össze akadt a tekintetünk.

Aztán mire felocsúdtam volna eltűntél (gondolom mentetek 19:00-es vetítésre) és nem láttalak többet. Tudom nem kellett volna annyit vacakolnom, de mire ezt végig gondoltam már nekünk is menni kellett. A mozi után sajnos már nem láttalak, de remélem ami késik nem múlik. Bízom benne , hogy olvasod és neked is lenne kedved találkozni.

Ennyi lenne, remélem nem túl hosszú (és gáz).

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.