Lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod

Egy nem mindennapi látás, ami a tegnapi napon 09.05-én pont csütörtökön esett meg.

A Puskin moziban történt az eset, én két kollégámmal iszogattam a bárban amikor megjelentél sötét hajjal, piros rúzzsal, fehér felsőben (lejjebb nem tudtam nézni, mert megigézett a pillantásod :)). Rajtam fehér ing volt kék mintákkal és szürke farmer. Te a teraszon foglaltál helyet egy pohár sörrel és hamarosan csatlakozott hozzád a barátnőd. Kétszer is kimentem telefonálni és közben össze-össze akadt a tekintetünk.

Aztán mire felocsúdtam volna eltűntél (gondolom mentetek 19:00-es vetítésre) és nem láttalak többet. Tudom nem kellett volna annyit vacakolnom, de mire ezt végig gondoltam már nekünk is menni kellett. A mozi után sajnos már nem láttalak, de remélem ami késik nem múlik. Bízom benne , hogy olvasod és neked is lenne kedved találkozni.

Ennyi lenne, remélem nem túl hosszú (és gáz).

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.