Puzsér a köztévén: A fizika törvényeit meghazudtolóan képesek hazudni. Nem tudom, hogy csinálják?!

POLITIKA
2019 szeptember 06., 06:29

Puzsér Róberttel folytatódott a közmédia főpolgármester-jelölteket bemutató sorozata péntek reggel. A beszélgetés hamar eszkalálódott: mikor Fábián Barna riporter arról kérdezte, hogy mit gondol arról, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke is aggályosnak nevezte, hogy Karácsony Gergely stábja aránytalanul sok ajánlásgyűjtő ívet vett fel, Puzsér előbb azzal vágott vissza, hogy a Kubatov-lista is aggályos, mégsem kifogásolta Péterfalvi Attila, majd kijelentette:

„arról van szó, hogy ez a televízió, ami az adómból üzemel, és teljes éven keresztül azt hazudoznak benne, amit csak akarnak, de amikor én bejövök ide, az alatt a hét és fél perc alatt is legyek szíves azokra a hazugságokra reflektálni, amiket ön itt előad nekem”.

link Forrás

Fábián Barna: Az, hogy hazugságokat mondanának ebben a tévében, ezt én, engedje meg, de ezt én visszautasítom.

Puzsér Róbert: Jó formán levegővétel nélkül! A fizika törvényeit meghazudtolóan képesek hazudni. Nem tudom, hogy csinálják! A fülükön keresztül?

Fábián Barna: Nagyon szívesen beszélgetek önnel, de ne haragudjon, én ezt vitatom, és visszautasítom, hogy itt folyamatosan hazudnánk. És, hogy a hazugságból épül ez a tévé.

Puzsér Róbert: Jó. Ezt propagandának hívják. A hazugságnak megvannak az eufemizmusai.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.