Élve elásta a kis macskákat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek este nyolc óra előtt értesítették a rendőrök arról, hogy a XXIII. kerületi Fűzfa közben egy nő megölt három kis cicát. A bejelentő elmondása szerint

„délután egy ott lakó idős nő élve elásott három kismacskát”.

Miután a telefonáló férfi megmutatta a rendőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat, ásni kezdtek. 

"Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek. Az eltemetett kis cicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát,"

írja a Police.hu beszámolója. A 64 éves nőt előállították, állatkínzás miatt kihallgatták. A cicákról állatvédő alapítvány gondoskodott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.