Élve elásta a kis macskákat

bűnügy
2019 szeptember 07., 09:11
comments 240

Péntek este nyolc óra előtt értesítették a rendőrök arról, hogy a XXIII. kerületi Fűzfa közben egy nő megölt három kis cicát. A bejelentő elmondása szerint

„délután egy ott lakó idős nő élve elásott három kismacskát”.

Miután a telefonáló férfi megmutatta a rendőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat, ásni kezdtek. 

"Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek. Az eltemetett kis cicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát,"

írja a Police.hu beszámolója. A 64 éves nőt előállították, állatkínzás miatt kihallgatták. A cicákról állatvédő alapítvány gondoskodott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.