Kósa: Berki bizonyos értelemben jobb is, mint a Karácsony

2019 szeptember 7., szombat 10:02
395

Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Polgári Piknik elnevezésű zártkörű találkozót a kötcsei Dobozy-kúriában. Az esemény fő attrakciója természetesen a miniszterelnöki eligazítás lesz. A Népszava beszámolója szerint Orbán Viktort olyan elánnal transzportálta az elzárt részre a TEK, hogy le sem lehetett fotózni. Az érkezők közül Kósa Lajos válaszolt a leghosszabban az újságíróknak. Előbb Karácsony Gergelyről jelentette ki, hogy 

"kifejezetten ciki. (…) Annyira alkalmatlan, hogy azon semmilyen összefogás sem segít. Ha valaki ennyire alkalmatlan, akkor azon lehet vitatkozni, hogy a Berki bizonyos értelemben még jobb is, mint a Karácsony."

Majd kérdezték az OLAF megállapításáról, ami szerint Magyarországon van a legtöbb probléma az EU-pénzek felhasználásával, de Kósa szerint a svájci óragyáraknál is jobb hibaszázalékkal használják fel a támogatásokat. 

Az eseményt rendező alapítvány elnökeként Balog Zoltán előbb a piknik magánjellegét hangsúlyozta, majd elárulta, hogy Tarlós István előadására kíváncsi a leginkább.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerint biztosan szó lesz a családtámogatásokról, bár ő maga nem szólal fel. Novák Katalin valamiért azt is közölte, hogy

az abortusz szabályozásával kapcsolatban semmilyen változtatás nincs napirenden.

Az Atv.hu beszámolója szerint hiába jelentett puccsot, Schmidt Mária továbbra is a tábor része, és így megjelent Kötcsén is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt