Kósa: Berki bizonyos értelemben jobb is, mint a Karácsony

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Polgári Piknik elnevezésű zártkörű találkozót a kötcsei Dobozy-kúriában. Az esemény fő attrakciója természetesen a miniszterelnöki eligazítás lesz. A Népszava beszámolója szerint Orbán Viktort olyan elánnal transzportálta az elzárt részre a TEK, hogy le sem lehetett fotózni. Az érkezők közül Kósa Lajos válaszolt a leghosszabban az újságíróknak. Előbb Karácsony Gergelyről jelentette ki, hogy 

"kifejezetten ciki. (…) Annyira alkalmatlan, hogy azon semmilyen összefogás sem segít. Ha valaki ennyire alkalmatlan, akkor azon lehet vitatkozni, hogy a Berki bizonyos értelemben még jobb is, mint a Karácsony."

Majd kérdezték az OLAF megállapításáról, ami szerint Magyarországon van a legtöbb probléma az EU-pénzek felhasználásával, de Kósa szerint a svájci óragyáraknál is jobb hibaszázalékkal használják fel a támogatásokat. 

Az eseményt rendező alapítvány elnökeként Balog Zoltán előbb a piknik magánjellegét hangsúlyozta, majd elárulta, hogy Tarlós István előadására kíváncsi a leginkább.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerint biztosan szó lesz a családtámogatásokról, bár ő maga nem szólal fel. Novák Katalin valamiért azt is közölte, hogy

az abortusz szabályozásával kapcsolatban semmilyen változtatás nincs napirenden.

Az Atv.hu beszámolója szerint hiába jelentett puccsot, Schmidt Mária továbbra is a tábor része, és így megjelent Kötcsén is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.