Lokál címlapon: Köszönjük, Tarlós!

politika
2019 szeptember 07., 08:20

Egy fél címlapon, majd rögtön utána két oldalon méltatja Tarlós Istvánt a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány tulajdonában lévő ingyenes lap, a Lokál pénteki száma. 

Köszönjük, Tarlós!

Az közelgő önkormányzati választáson túl az apropót a Economist Intelligence Unit héten közzétett aktuális rangsora adja, ami szerint Budapest a 34-ik legélhetőbb város a vizsgált 140 közül. A magyar főváros az elérhető 100 pontból több mint 90-et szerzett, megelőzve Prágát. Bár a Lokál címlapja szerint

Budapest a legélhetőbb város,

valójában Bécs az. Az ajánlóban már pontosít a lap: a kelet-európaiak közt.

A 2. és 3. oldalon kiderül többek közt, hogy 

  • "Elégedettek a fővárosiak Tarlóssal,"
  • "Európa legjobb úti célja" a magyar főváros,
  • ami amúgy éppen a "MÁSODIK ARANYKORÁT ÉLI."

Nem bízták a véletlenre:

a két oldalon összesen tizenegyszer írták le, hogy Tarlós.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.