Újabb 3,5 milliárd forintot költ reklámra a kormány

Ismét megtoldotta a keretet a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda és újabb 3,5 milliárd forintot költ arra, hogy "tájékoztassa a magyar állampolgárokat a kormány döntéseiről, számolt be a G7.  A hivatalos hirdetmény szerint 

  • nyolcadjára rendelik meg az "Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos " feladatokat, 
  • és tizenhatodszor "az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos" feladatokat.

A G7 kalkulációja szerint 

míg tavaly egész évben 43 milliárdot költött reklámra a kormányzat, idén szeptember elejéig már több 49 milliárdot.

Az összeg nagyságát jól érzékelteti, hogy a kormány kiemelten kezelt ügyére, 

az üldözött keresztények megsegítésére három év alatt összesen 11,2 milliárd forintot szánt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.