Karácsony Gergely vitára hívta Tarlós Istvánt

POLITIKA
2019 szeptember 09., 16:33
comments 337

Miután hétfőn lejárt az ajánlásgyűjtés időszaka az önkormányzati választásokra, Karácsony Gergely vitára hívta Tarlós István főpolgármestert. Az ellenzéki pártok jelöltje a Facebookon azt írta, részéről ez a vita „lehet ülve, állva, fekve, reggel, este, Pesten vagy Budán, nekem mindegy. Csak legyen vita, mert ezzel tartozunk a budapestieknek”.

Korábban Tarlós sem zárta ki a vita lehetőségét. Júniusban a Népszavának azt mondta, „én csak olyan vitát tudok elképzelni, hogy nem előre megbeszélt témák vannak súgóemberekkel. Ha egymással szembeállunk, és előre meg nem beszélt témákról face to face egymást kérdezzük, ilyet nem zárok ki. Nem azt mondom, hogy biztosan lesz, de ilyet nem zárok ki. Operettalakításokban viszont biztosan nem veszek részt”.

Kettejükön kívül eddig Puzsér Róbert és Berki Krisztián jelentette be, hogy sikerült összegyűjteniük elég aláírást a jelöltséghez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.