Boris Johnson bizarr mozdulatokat tett, miközben az ír miniszterelnök beszélt mellette

POLITIKA
2019 szeptember 10., 09:44
comments 91

Van egy focis társam, aki baromi kedves fiú, de egy szokásával valósággal őrületbe kerget: ha úgy érzi, hogy nem kap elég passzt, fogja magát és csinál pár fekvőtámaszt, ott a pályán, meccs közben.

Ehhez hasonló, de még bizarrabb dolgot művelt Boris Johnson brit miniszterelnök, amikor éppen Leo Varadkarral, az ír miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót a tárgyalásaik végén. Miközben Varadkar halál komolyan beszélt halál komoly témákról, Johnson fogta magát és felsőtest-gimnasztikázni kezdett:

link Forrás

Ha nem azt akarta jelezni, hogy rohadtul unja, akkor valami egészen ijesztő történhet éppen Johnsonnal. Bár ha igen, akkor talán méginkább.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.