Dárdai soha többé nem lesz szövetségi kapitány

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem szeretne a jövőben nemzeti válogatottat irányítani, nyilatkozta a német Kicker sportlapnak adott interjújában Dárdai Pál. "Olyan típus vagyok, akinek a mindennapos munka fekszik. Már nem téma a nemzeti válogatott. Nem fogok többet szövetségi kapitányként dolgozni, sem Magyarországon, sem máshol” - mondta.

Dárdai hét mérkőzésen volt magyar szövetségi kapitány, négy győzelem, két döntetlen és egy vereség volt a mérlege. (Via NSO)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.