Debrecen DK-s polgármesterjelöltje újra bemásolta a 2014-es kampányszövegét, amiből vicces bonyodalmak származtak Csipkerózsikával

2019 szeptember 10., kedd 7:22
94

Természetes jelenség, hogy egy következtetes ember mindig ugyanazt ígéri. Ez történt Varga Zoltánnal, a DK debreceni elnökével és a városi DK-MSZP-PM-Szolidaritás lista polgármesterjelöltjével is. (A városban unikumként két ellenzéki lista is lesz, a másik az LMP-Momentum-Jobbik trióé.) 

Varga, aki egyéni körzetben is elindul, az egyik brosúráján arról biztosítja a választókat, hogy

Erős a hitem, hogy sikerül felrázni Debrecent a 16 éve tartó Csipkerózsika álmából.

Varga itt arra céloz, hogy a város ennyi ideje áll fideszes irányítás alatt. Mármint erre célzott a 2014-es önkormányzati választáson, Debrecenben ugyanis, két ciklusnyi SZDSZ-es városirányítás után 1998-ban győzött a Fidesz Kósa Lajossal és azóta is stabilan tartja a helyi többséget.

Vagyis a Cívisrózsika igazából nem 16, hanem már 21 éve szendereg. Persze az sem kizárt, hogy Varga Kósa Lajos első, 1998-as nagylemezét még szerette. Vagy hogy a debreceni Csipkerózsika olyan hangosan horkol, hogy a körülötte élők is mind elaludtak és egyszerűen kiesett nekik az elmúlt öt év.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt