Elpusztult a veszprémi állatkert újszülött zsiráfborja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Van, akinek az a sorsa, hogy örökké a szívünkben maradjon, még ha távozik is az életünkből" - írta ki cikkünk írásának pillanatában 38 perce a Facebookra a Veszprémi Állatkert. Szomorú hírt kellett közölniük: elpusztult legifjabb lakójuk, egy zsiráfborjú. 

"Már odafentről, az angyalok mellől figyel bennünket" - írták a kis zsiráfról, akinek a megmentésén állatorvosaik hiába dolgoztak. "Szakszerű ellátásban" részesítették, de életét már nem tudták megmenteni, írták.

"A tragédia pontos okáról reményeink szerint a boncolás pontos választ fog adni" - írták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.