Kigyulladt egy kórház Düsseldorfban, legalább egy ember meghalt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Tűzoltók a düsseldorfi Marien kórháznál, ahol az éjjel tűz ütött ki. Egy ember meghalt, hét áldozatot életveszélyes sérülésekkel kezelnek.Fotó: Sascha Rixkens/dpa Picture-Alliance/AFP

Legalább egy ember meghalt, és még heten életveszélyesen megsebesültek a németországi Düsseldorfban, miután tűz ütött ki a Marien kórházban.

A tűzoltók tájékoztatása szerint a lángokat már sikerült megfékezni, de a tűz okait még nem találják.

A tűzben legalább hatvanan szenvedtek füstmérgezést. A halálos áldozat a kórház egy 77 éves betege volt, a tűzoltók szerint a lángok az ő szobájából kezdtek terjedni. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.