Kigyulladt egy kórház Düsseldorfban, legalább egy ember meghalt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Tűzoltók a düsseldorfi Marien kórháznál, ahol az éjjel tűz ütött ki. Egy ember meghalt, hét áldozatot életveszélyes sérülésekkel kezelnek.Fotó: Sascha Rixkens/dpa Picture-Alliance/AFP

Legalább egy ember meghalt, és még heten életveszélyesen megsebesültek a németországi Düsseldorfban, miután tűz ütött ki a Marien kórházban.

A tűzoltók tájékoztatása szerint a lángokat már sikerült megfékezni, de a tűz okait még nem találják.

A tűzben legalább hatvanan szenvedtek füstmérgezést. A halálos áldozat a kórház egy 77 éves betege volt, a tűzoltók szerint a lángok az ő szobájából kezdtek terjedni. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.