Mozgó mosoda Budapest utcáin

Ismét nagy dobással állt elő a Bubbles!

Nem könnyű manapság igazi újdonsággal előállni a kreatív reklámfelületek terén, de a Bubblesnek sikerült. Hogyan? A közkedvelt budapesti City Sightseeing Hop On Hop Off turistabuszt alakította át mosodává, természetesen csak átvitt értelemben.

A Bubbles megint egyedit alkotott a főváros utcáin guruló mosodájával. A magyar startup által felmatricázott busz különlegessége ugyanis, hogy kerekek helyett tulajdonképpen mosógépen áll a jármű. A kerekek felnijét egy speciális műanyag vizes tartállyal helyettesítik, melyek a mosógép dobjának felelnek meg. Ezekben víz és ruha forog a jármű haladása közben, így valóban olyan hatást kelt, mint egy elöltöltős mosógép működés közben.   

A meghökkentő látványt nyújtó Bubbles busszal 1 hónapon keresztül bárki találkozhat Budapest utcáin, sőt fel is szállhat rá egy városnéző körre. 

A képen Ceglédi Csongor, a Bubbles International Zrt. vezérigazgatója

A Bubblesnek nem ez volt az első extrém ötlete, ami a marketinget illetti. Az innovatív gondolkodás az egész szervezet szellemiségét áthatja, ez pedig gyors népszerűséghez és rohamos terjeszkedéshez vezette a magyar startupot. 

Fejlődni és haladni – így szól a Bubbles mottója, amelyhez tartja is magát a cég, amely az önkiszolgáló mosodák Ferrarijaként hasít az élvonalban. Az itthon piacvezető önkiszolgáló mosodahálózat a folyamatosan nyíló új üzleteknek köszönhetően, mára országos lefedettséggel rendelkezik, 19 településen, összesen 44 üzlettel áll rendelkezésre.

A nyári szezonban a Balatonhoz közeli szálláshelyek és vendéglátó ipari egységek szennyesének kimosását 5 üzlet segíti, melyek megtalálhatók a turisták által frekventált Keszthelyen, Füreden, Veszprémbe és két üzlettel a Siófokhoz közeli Székesfehérváron.

Budapesten 25 ponton működik a mosoda, de hamarosan egy újabb üzlet nyílik meg a József körúton is.

Augusztusban pedig már nem csak hazánkban érhető el a jól ismert mosodaszolgáltatás, ugyanis a Bubbles átlépve a határokat, több üzlettel is megjelent Prágában. Ez a magyar önkiszolgáló mosodahálózat terjeszkedésének első nemzetközi állomása. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy itt még nincs megállás.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.