Orrpiercinged volt, de leginkább csak a szemedbe néztem

A látás hétfő este 20:11-kor történt a Wesselényi utcában, neked világos színű hajad, világos fejhallgatód és orrpiercinged volt, de leginkább csak a szemedbe néztem amíg elhaladtunk egymás mellett, ezért semmi más nem maradt meg. Rajtam egy barna pulcsi volt, fejhallgató és esernyőt tartottam a magasba, miközben egymás szemébe néztünk. 

Ha olvasod ezt, örülnék ha még láthatnálak.

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.