Volner János szakított a Mi Hazánkkal

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Volner JánosFotó: Botos Tamás

Volner János a Facebookon közölte, hogy a Jobbik után szakít a Mi Hazánk Mozgalommal is, amibe amúgy nem is lépett be. Kilépett a parlamenti képviselői csoportból, befejezve a párt külső támogatását.

Így indokolta a döntését: „Lassan egy évtizede nincsenek kormányon a balliberálisok, Orbán Viktor viszont zsinórban a harmadik ciklusát tölti miniszterelnökként. Nem bántó szándékkal írom, de sem rám, sem az értelmiségi barátaim intellektuális támogatására nincs szükség egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához.”

Volner azt állítja, egy értelmiségi közösséget szervez.

Ő volt az, akit a Fidesz-közeli média a bokorba is követett, később mégis az udvaribolond-médiába járt az ellenzéket szapulni.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.