Los Angelesben vásárolt 1,8 milliárd forintos luxusvillát a MET volt tulajdonosa

gazdaság
2019 szeptember 12., 11:37
comments 327

6,1 millió dollárért, vagyis több mint 1,8 milliárd forintért vásárolt magának egy villát Los Angeles luxusnegyedében, Bel Airben Nagy György és neje, Szekeres Ildikó, írja a G7 a Los Angeles Times ingatlanrovata alapján. Az amerikai lap curlingesként azonosítja nagyot és nejét - vegyespárosban valóban több versenyen képviselték hazánkat - de Nagy itthon elsősorban üzletemberként, azon belül is a rendkívül előnyös üzleteket megkötni képes MET energiakereskedő csoport egykori tulajdonosaként ismert.

Nagy a Napi.hu 100 leggazdagabb magyar című kiadványa szerint az ország 36. leggazdagabb embere 32,5 milliárd forintra becsült vagyonával.

A villa, amit megvett, a Times beszámolója szerint az utóbbi négy évben többször is felbukkant az ingatlanpiacon, először 7.5 millió dolláros áron. A 780 négyzetméteres ház egy kétezer négyzetméteres telken áll, az előtér mindkét oldalán lépcsősor vezet az emeletre.

A G7 kereste Nagy Györgyöt, aki eddig nem reagált kérdéseikre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.