Los Angelesben vásárolt 1,8 milliárd forintos luxusvillát a MET volt tulajdonosa

6,1 millió dollárért, vagyis több mint 1,8 milliárd forintért vásárolt magának egy villát Los Angeles luxusnegyedében, Bel Airben Nagy György és neje, Szekeres Ildikó, írja a G7 a Los Angeles Times ingatlanrovata alapján. Az amerikai lap curlingesként azonosítja nagyot és nejét - vegyespárosban valóban több versenyen képviselték hazánkat - de Nagy itthon elsősorban üzletemberként, azon belül is a rendkívül előnyös üzleteket megkötni képes MET energiakereskedő csoport egykori tulajdonosaként ismert.  

Nagy a Napi.hu 100 leggazdagabb magyar című kiadványa szerint az ország 36. leggazdagabb embere 32,5 milliárd forintra becsült vagyonával.

A villa, amit megvett, a Times beszámolója szerint az utóbbi négy évben többször is felbukkant az ingatlanpiacon, először 7.5 millió dolláros áron. A 780 négyzetméteres ház egy kétezer négyzetméteres telken áll, az előtér mindkét oldalán lépcsősor vezet az emeletre.

A G7 kereste Nagy Györgyöt, aki eddig nem reagált kérdéseikre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.