Los Angelesben vásárolt 1,8 milliárd forintos luxusvillát a MET volt tulajdonosa

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

6,1 millió dollárért, vagyis több mint 1,8 milliárd forintért vásárolt magának egy villát Los Angeles luxusnegyedében, Bel Airben Nagy György és neje, Szekeres Ildikó, írja a G7 a Los Angeles Times ingatlanrovata alapján. Az amerikai lap curlingesként azonosítja nagyot és nejét - vegyespárosban valóban több versenyen képviselték hazánkat - de Nagy itthon elsősorban üzletemberként, azon belül is a rendkívül előnyös üzleteket megkötni képes MET energiakereskedő csoport egykori tulajdonosaként ismert.  

Nagy a Napi.hu 100 leggazdagabb magyar című kiadványa szerint az ország 36. leggazdagabb embere 32,5 milliárd forintra becsült vagyonával.

A villa, amit megvett, a Times beszámolója szerint az utóbbi négy évben többször is felbukkant az ingatlanpiacon, először 7.5 millió dolláros áron. A 780 négyzetméteres ház egy kétezer négyzetméteres telken áll, az előtér mindkét oldalán lépcsősor vezet az emeletre.

A G7 kereste Nagy Györgyöt, aki eddig nem reagált kérdéseikre.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.