Milyen szép későnyári reggelünk van!

időjárás
2019 szeptember 12., 02:01
comments 12

Ugyan Budapesten csak 14 fokot mértek hajnali fél hatkor, de érzésre ennél sokkal kellemesebb az idő. Az ország déli részein például már ekkor 17 fokot mértek, ami még nyáron is elmenne, nemhogy ilyentájt.

Javarészt derült időnk van, bár a Mecsekből ködöt, Szeged környékéről pedig esőt jelentettek. Csapadék napközben is előfordulhat helyenként, de alapvetően gomolyfelhős, napos időre számíthatunk.

Az ország javában már délelőtt kimondottan kellemes, 19-21 fokos hőmérsékletekkel számolhatunk, délutánra pedig szikrázó napsütés mellett 25-26, az ország legmelegebb, délkeleti vidékein akár 28 fokig melegedhet.

Pénteken hasonlóan remek idő lesz, a hétvégén egy kicsit felhősebb, de még mindig meleg lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.