Milyen szép későnyári reggelünk van!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ugyan Budapesten csak 14 fokot mértek hajnali fél hatkor, de érzésre ennél sokkal kellemesebb az idő. Az ország déli részein például már ekkor 17 fokot mértek, ami még nyáron is elmenne, nemhogy ilyentájt.

Javarészt derült időnk van, bár a Mecsekből ködöt, Szeged környékéről pedig esőt jelentettek. Csapadék napközben is előfordulhat helyenként, de alapvetően gomolyfelhős, napos időre számíthatunk.

Az ország javában már délelőtt kimondottan kellemes, 19-21 fokos hőmérsékletekkel számolhatunk, délutánra pedig szikrázó napsütés mellett 25-26, az ország legmelegebb, délkeleti vidékein akár 28 fokig melegedhet.

Pénteken hasonlóan remek idő lesz, a hétvégén egy kicsit felhősebb, de még mindig meleg lesz.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.