Milyen szép későnyári reggelünk van!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ugyan Budapesten csak 14 fokot mértek hajnali fél hatkor, de érzésre ennél sokkal kellemesebb az idő. Az ország déli részein például már ekkor 17 fokot mértek, ami még nyáron is elmenne, nemhogy ilyentájt.

Javarészt derült időnk van, bár a Mecsekből ködöt, Szeged környékéről pedig esőt jelentettek. Csapadék napközben is előfordulhat helyenként, de alapvetően gomolyfelhős, napos időre számíthatunk.

Az ország javában már délelőtt kimondottan kellemes, 19-21 fokos hőmérsékletekkel számolhatunk, délutánra pedig szikrázó napsütés mellett 25-26, az ország legmelegebb, délkeleti vidékein akár 28 fokig melegedhet.

Pénteken hasonlóan remek idő lesz, a hétvégén egy kicsit felhősebb, de még mindig meleg lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.