Hatalmas pofon a huhogóknak: kipattintotta magát a forint

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eleddig gyöngélkedő nemzeti fizetőeszközünk ma reggelre kigyúrta magát, bement a bankközire, és estig kiosztott néhány emberes sallert a hanyatló nyugati devizákoknak.

Estére az euró teljesen beszart, és egészen 331,11 forintig csökkent a reggeli 332,71 forintról.A mitugrász svejci frank árfolyama 303,61 forintról 301,84 forintra, a végóráit élő dolláré pedig 300,49 forintról 298,94 forintra csökkent.

Az euró a reggeli 1,1072 dollár után este 1,1077 dolláron állt. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.