A Fidesz véletlenül megint összekeverte magát Karácsony Gergellyel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt tavaly óta próbálja elmismásolni a zuglói parkolási botrányt, arra pedig alkalmatlan, hogy rendet tegyen" - jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője, folytatva pártja összességében már-már bájos próbálkozásait azzal, hogy Karácsony Gergelyre tolják a felelősséget azért a zuglói parkolási rendszerért, amit az ő zuglói képviselőik szavaztak meg kivétel nélkül mindannyian.

Persze Karácsony szerepe sem teljesen tiszta. Polgármesterként megtehette volna, hogy nem terjeszti elő a parkolási rendszerre vonatkozó javaslatot, és tartózkodás helyett szavazhatott volna nemmel is a kérdésben. De ő tartózkodott a szavazáson, amin a Fidesz és a helyi MSZP képviselői megszavazták a kerületnek Zsigmond Barna mai állítása szerint "közel egymilliárdos veszteséget okozó" parkolási rendszert.

A zuglói mutyiról is szó van Ács Dániel kollégánk a budapesti parkolási maffiát leleplező filmjében:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.