A Fidesz véletlenül megint összekeverte magát Karácsony Gergellyel

bűnügy
2019 szeptember 14., 14:26
comments 151

"Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt tavaly óta próbálja elmismásolni a zuglói parkolási botrányt, arra pedig alkalmatlan, hogy rendet tegyen" - jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője, folytatva pártja összességében már-már bájos próbálkozásait azzal, hogy Karácsony Gergelyre tolják a felelősséget azért a zuglói parkolási rendszerért, amit az ő zuglói képviselőik szavaztak meg kivétel nélkül mindannyian.

Persze Karácsony szerepe sem teljesen tiszta. Polgármesterként megtehette volna, hogy nem terjeszti elő a parkolási rendszerre vonatkozó javaslatot, és tartózkodás helyett szavazhatott volna nemmel is a kérdésben. De ő tartózkodott a szavazáson, amin a Fidesz és a helyi MSZP képviselői megszavazták a kerületnek Zsigmond Barna mai állítása szerint "közel egymilliárdos veszteséget okozó" parkolási rendszert.

A zuglói mutyiról is szó van Ács Dániel kollégánk a budapesti parkolási maffiát leleplező filmjében:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt