Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselője felavatott valamit

politika
2019 szeptember 14., 12:42

Még majd egy hónap van hátra az önkormányzati választásokig, így még nem ítélném oda "A Választási Kampány Legértelmetlenebb Avatása" címet, de legalább shortlistre tenném Vigh László, Zalaegerszeg fideszes országgyűlési képviselőjének mai teljesítményét. Vigh ma ugyanis ötödmagában felavatta ezt:

link Forrás

Csak a leírása alapján merem, és még így is csak bizonytalanul állítani, hogy az ott egy út, ami állítólag most épült Nagylengyel és Milejszeg között. Vigh ezt ugyan nem említi, de a Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény alapján ezt 33 150 370 forintból sikerült megvalósítani.

link Forrás

"Gratulálok a polgármester asszonynak és a polgármester úrnak" - fűzte kommentárul bejegyzéséhez Vigh.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.