Itt az új kormányzati blockbuster: a Bevándorláspárti Bosszúállók

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

„Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is” 

- nyilatkozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az MTI szemléje szerint az egykori kormánypárti szóvivő a műsorban arról beszélt, hogy 

bevándorláspárti bosszúállók bosszúra készülnek Brüsszelben.A szófordulat annyira hangsúlyosnak tűnik, hogy alighanem még párszor lehet majd hallani az elkövetkező napok harcos nyilatkozataiban. 

Az államtitkár elmondása alapján Brüsszelben továbbra is bevándorláspárti többség uralkodik, amely hétfőn ismét támadásba lendül, amikor finn kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében.

Kovács arról is beszélt, hogy balliberális „migránspárti erők a keresztény értékrendre  törnek”, és a háború már ott tart, hogy Brüsszelben ki se lehet mondani azt, hogy „a kereszténység védelme”. A migrációt ellenben az államtitkár szerint nagyon szeretik és támogatják. 

Kovács elmondása szerint Magyarország bizalommal tekint az új bizottsági elnökre, Ursula von der Leyenre, de a következő hónapokban, években dől el milyen lesz a viszony; mindenesetre álláspontja az, hogy májusi európai parlamenti választás után felértékelődött a visegrádi négyek, és ezen belül Magyarország szerepe is. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.