Itt az új kormányzati blockbuster: a Bevándorláspárti Bosszúállók

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

„Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is” 

- nyilatkozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az MTI szemléje szerint az egykori kormánypárti szóvivő a műsorban arról beszélt, hogy 

bevándorláspárti bosszúállók bosszúra készülnek Brüsszelben.A szófordulat annyira hangsúlyosnak tűnik, hogy alighanem még párszor lehet majd hallani az elkövetkező napok harcos nyilatkozataiban. 

Az államtitkár elmondása alapján Brüsszelben továbbra is bevándorláspárti többség uralkodik, amely hétfőn ismét támadásba lendül, amikor finn kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében.

Kovács arról is beszélt, hogy balliberális „migránspárti erők a keresztény értékrendre  törnek”, és a háború már ott tart, hogy Brüsszelben ki se lehet mondani azt, hogy „a kereszténység védelme”. A migrációt ellenben az államtitkár szerint nagyon szeretik és támogatják. 

Kovács elmondása szerint Magyarország bizalommal tekint az új bizottsági elnökre, Ursula von der Leyenre, de a következő hónapokban, években dől el milyen lesz a viszony; mindenesetre álláspontja az, hogy májusi európai parlamenti választás után felértékelődött a visegrádi négyek, és ezen belül Magyarország szerepe is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.