Kifütyülték saját szurkolói Neymart, irgalmatlan góllal válaszolt

Neymar először pályán a francia bajnokság 2019-2020-as szezonjában a Parc des Princes-ben 2019. szeptember 14-énFotó: MUSTAFA YALCIN/Anadolu Agency

Füttykoncert várta a brazil válogatott Neymart első mérkőzésén a párizsi Parc des Princes-ben a Strasbourg ellen. 

A világ legdrágább játékosaként ismert brazil csatárt azért fogadták így saját szurkolói, mert a teljes nyári átigazolási szezonban arról cikkeztek a sportlapok, hogy távozni akar. 

Végül a PSG nem tudott megállapodni a Barcelonával a játékos visszatéréséről, így elmaradt az üzlet, Neymar pedig maradt. 

Amikor Neymar nevéhez ért a kezdőcsapatok ismertetésénél a konferanszié, az ultrák sűrű fújolásba kezdtek. 

A meccs az utolsó percekig 0-0-ra állt. Aztán a 92. percben jött a válasz a füttykoncertre: 

A meccs után Neymar egyébként nyíltan beszélt a távozási szándékáról. A Marca által idézett sajtótájékoztatón a játékos arról beszélt, mindenki tudta, hogy menni akart, nem is titkolta, de ennek semmi köze a szurkolókhoz, akiket tisztel. Azt is mondta, hogy szomorú, amiért kifütyülték, és utalt rá, hogy a párizsi klub nem volt rugalmas a Barcelonával zajlott egyeztetések során:

„Megvoltak az okaim, amiért távozni akartam, de nem engedték. De most már így alakult, a csapatra akarok koncentrálni.” 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.