Balogh Norbert aláírt a Hull Cityhez

A 23 éves Balogh Norbert aláírt az angol másodosztályban játszó Hull Cityhez. Grant McCann a futballklub oldalának az egy évre aláíró magyar támadóról azt nyilatkozta, hogy a Palermónál balszerencsés volt, a klub szétesett, és ő klub nélkül találta magát, de a Hull Citynek nagy erőssége lehet.

Balogh Norbert, a Palermo (b) és Vasco Regini, a Sampdoria játékosa az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2017. február 26-i mérkőzésén a palermói Renzo Barbera Stadionban.Fotó: Corrado Lannino/EPA/MTI

A kétszeres magyar válogatott egyelőre nem lesz kezdő a csapatban, a következő hetekben vissza kell nyernie a korábbi fittségét. (via NSO)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.