Egy texasi rendőr magyarul oltott be egy amerikai férfit, aki a kávézóban befenyített két ázsiai nőt, mert nem beszélnek angolul

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A texasi Lone Star College Rendőrkapitányságát vezető Paul Willingham rendőrfőnök vasárnap ezt posztolta angolul a Twitterre:

Ez magyarul kb. így hangzik: „Annak a faszkalapnak, aki reggel a kávézóban odament két ázsiai hölgyhöz, és befenyítette őket azért, mert nem beszélnek angolul, majd rám nézett támogatásért, és azt mondta: »Ugye, testvér?” Bárcsak lefotóztam volna az arckifejezésed, amikor azt feleltem, hogy: »Nem vagyok a bátyád, te barom.”

A következő posztjában a rendőr azt írta: „Ez Amerika, te fajankó. A »Nagyszerű kísérlet«. Az »Olvasztó Tégely«. Fogadd el a sokszínűségünket! Ez tesz minket erősebbé! És azoknak, akik kíváncsiak, magyar örökségem van. Az anyám egy bevándorló, Magyarországról Venezuelába ment, aztán az USA-ba.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.