Egy texasi rendőr magyarul oltott be egy amerikai férfit, aki a kávézóban befenyített két ázsiai nőt, mert nem beszélnek angolul

nyelv
2019 szeptember 16., 14:45

A texasi Lone Star College Rendőrkapitányságát vezető Paul Willingham rendőrfőnök vasárnap ezt posztolta angolul a Twitterre:

link Forrás

Ez magyarul kb. így hangzik: „Annak a faszkalapnak, aki reggel a kávézóban odament két ázsiai hölgyhöz, és befenyítette őket azért, mert nem beszélnek angolul, majd rám nézett támogatásért, és azt mondta: »Ugye, testvér?” Bárcsak lefotóztam volna az arckifejezésed, amikor azt feleltem, hogy: »Nem vagyok a bátyád, te barom.”

A következő posztjában a rendőr azt írta: „Ez Amerika, te fajankó. A »Nagyszerű kísérlet«. Az »Olvasztó Tégely«. Fogadd el a sokszínűségünket! Ez tesz minket erősebbé! És azoknak, akik kíváncsiak, magyar örökségem van. Az anyám egy bevándorló, Magyarországról Venezuelába ment, aztán az USA-ba.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.