Egy texasi rendőr magyarul oltott be egy amerikai férfit, aki a kávézóban befenyített két ázsiai nőt, mert nem beszélnek angolul

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A texasi Lone Star College Rendőrkapitányságát vezető Paul Willingham rendőrfőnök vasárnap ezt posztolta angolul a Twitterre:

Ez magyarul kb. így hangzik: „Annak a faszkalapnak, aki reggel a kávézóban odament két ázsiai hölgyhöz, és befenyítette őket azért, mert nem beszélnek angolul, majd rám nézett támogatásért, és azt mondta: »Ugye, testvér?” Bárcsak lefotóztam volna az arckifejezésed, amikor azt feleltem, hogy: »Nem vagyok a bátyád, te barom.”

A következő posztjában a rendőr azt írta: „Ez Amerika, te fajankó. A »Nagyszerű kísérlet«. Az »Olvasztó Tégely«. Fogadd el a sokszínűségünket! Ez tesz minket erősebbé! És azoknak, akik kíváncsiak, magyar örökségem van. Az anyám egy bevándorló, Magyarországról Venezuelába ment, aztán az USA-ba.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.