Halva találták a Cars énekesét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ric Ocasek 2015-ben.Fotó: FRAZER HARRISON/AFP

Helyi idő szerint vasárnap délután holtan találták manhattani otthonában a 75 éves Ric Ocaseket, az újhullámos the Cars énekes-frontemberét, aki fénykorában hülye hajáról és napszemüvegéről volt felismerhető. 

A Cars a hetvenes-nyolcvanas években volt a csúcson, az ismert klipjei az MTV hőskorában jöttek ki, a Duble Life című videójuk a sorban 21-dik volt, amit az MTV induláskor lejátszottak. 

Bár az együttes legtöbb számában Ocasek énekelt, a leghíresebb lassú számuk, a Drive klipjében csak szerepel, ez mégis igen fontossá vált az életében, mert az abban szintén szereplő szupermodell, Paulina Porzikova utána majdnem 30 évre a felesége lett.

A Cars 1988-ben oszlott fel, Ocasek ezután még több szólóalbumot készített.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.