Halva találták a Cars énekesét

Ric Ocasek 2015-ben.Fotó: FRAZER HARRISON/AFP

Helyi idő szerint vasárnap délután holtan találták manhattani otthonában a 75 éves Ric Ocaseket, az újhullámos the Cars énekes-frontemberét, aki fénykorában hülye hajáról és napszemüvegéről volt felismerhető. 

A Cars a hetvenes-nyolcvanas években volt a csúcson, az ismert klipjei az MTV hőskorában jöttek ki, a Duble Life című videójuk a sorban 21-dik volt, amit az MTV induláskor lejátszottak. 

Bár az együttes legtöbb számában Ocasek énekelt, a leghíresebb lassú számuk, a Drive klipjében csak szerepel, ez mégis igen fontossá vált az életében, mert az abban szintén szereplő szupermodell, Paulina Porzikova utána majdnem 30 évre a felesége lett.

A Cars 1988-ben oszlott fel, Ocasek ezután még több szólóalbumot készített.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.