Hazaárulónak tartotta a szomszédját, ezért hónapokon át ütött, vert egy vashordót, hogy megkeserítse a nő életét

Lezárult a büntetőügye annak az ötvenes éveiben járó jászdózsai férfinak, aki hónapokon át zaklatta a kertszomszédját – írja a 24.hu.

A férfi 2017 végén szerezte be a vashordót, amit tavaly tavasztól naponta többször is segítségül hívott, hogy megkeserítse a szomszédja életét: ütemesen csapkodta, azzal, ami éppen a keze ügyébe akadt, miközben kiabálva románnak, hazaárulónak, tolvajnak és prostituáltnak nevezte az asszonyt.

A tortúrát nemcsak a nő sínylette meg, hanem annak a kutyája is, amit a kerítés túloldaláról érkező hangzavar minden alkalommal ugatásra, támadásra ingerelt. Az asszony egy idő után megelégelte a szomszédja ámokfutását, és feljelentette. A Jászberényi Járásbíróság áprilisban 195 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a férfit zaklatásért.

A férfi beismerte a bűnösségét, de sokallta a pénzbüntetés összegét, ezért enyhítéséért fellebbezett, a Szolnoki Törvényszék viszont nem látott okot az enyhítésre, és helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét. (24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.