Hazaárulónak tartotta a szomszédját, ezért hónapokon át ütött, vert egy vashordót, hogy megkeserítse a nő életét

2019 szeptember 16., hétfő 16:31
278

Lezárult a büntetőügye annak az ötvenes éveiben járó jászdózsai férfinak, aki hónapokon át zaklatta a kertszomszédját – írja a 24.hu.

A férfi 2017 végén szerezte be a vashordót, amit tavaly tavasztól naponta többször is segítségül hívott, hogy megkeserítse a szomszédja életét: ütemesen csapkodta, azzal, ami éppen a keze ügyébe akadt, miközben kiabálva románnak, hazaárulónak, tolvajnak és prostituáltnak nevezte az asszonyt.

A tortúrát nemcsak a nő sínylette meg, hanem annak a kutyája is, amit a kerítés túloldaláról érkező hangzavar minden alkalommal ugatásra, támadásra ingerelt. Az asszony egy idő után megelégelte a szomszédja ámokfutását, és feljelentette. A Jászberényi Járásbíróság áprilisban 195 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a férfit zaklatásért.

A férfi beismerte a bűnösségét, de sokallta a pénzbüntetés összegét, ezért enyhítéséért fellebbezett, a Szolnoki Törvényszék viszont nem látott okot az enyhítésre, és helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét. (24)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt