Meghalt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini billentyűse

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Álmában halt meg a 65 éves Gallai Péter, a legendás rockbillentyűs, a Piramis együttes zenésze, énekese és dalszerzője - derül ki a zenekar posztjából. 

Gallai a Nautilusban kezdett zenélni, majd meghívták az épp megalakuló Piramisba, ahol a feloszlásukig alaptag volt. Olyan számokban volt szerző, mint a Szállj fel magasra, a Szabadnak születtem vagy a Mikor megszülettem. A zenekar megszűnése után egy időre a Bergendy tagja lett, majd külföldre ment, hogy hazatérve nyolc évig játsszon a Bikiniben. Később játszott a Vágó István-féle Favágókban is, sok popzenésznek írt számokat és színházi zeneszerzőként is aktív volt.

Gallai egy tavalyi interjúban nyíltan beszélt az alkohollal vívott küzdelméről.

(via Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.