Meghalt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini billentyűse

Álmában halt meg a 65 éves Gallai Péter, a legendás rockbillentyűs, a Piramis együttes zenésze, énekese és dalszerzője - derül ki a zenekar posztjából. 

Gallai a Nautilusban kezdett zenélni, majd meghívták az épp megalakuló Piramisba, ahol a feloszlásukig alaptag volt. Olyan számokban volt szerző, mint a Szállj fel magasra, a Szabadnak születtem vagy a Mikor megszülettem. A zenekar megszűnése után egy időre a Bergendy tagja lett, majd külföldre ment, hogy hazatérve nyolc évig játsszon a Bikiniben. Később játszott a Vágó István-féle Favágókban is, sok popzenésznek írt számokat és színházi zeneszerzőként is aktív volt.

Gallai egy tavalyi interjúban nyíltan beszélt az alkohollal vívott küzdelméről.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.