Meghalt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini billentyűse

Álmában halt meg a 65 éves Gallai Péter, a legendás rockbillentyűs, a Piramis együttes zenésze, énekese és dalszerzője - derül ki a zenekar posztjából. 

Gallai a Nautilusban kezdett zenélni, majd meghívták az épp megalakuló Piramisba, ahol a feloszlásukig alaptag volt. Olyan számokban volt szerző, mint a Szállj fel magasra, a Szabadnak születtem vagy a Mikor megszülettem. A zenekar megszűnése után egy időre a Bergendy tagja lett, majd külföldre ment, hogy hazatérve nyolc évig játsszon a Bikiniben. Később játszott a Vágó István-féle Favágókban is, sok popzenésznek írt számokat és színházi zeneszerzőként is aktív volt.

Gallai egy tavalyi interjúban nyíltan beszélt az alkohollal vívott küzdelméről.

(via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.