Méhek támadtak meg egy indiai utasszállítót, nem tudott felszállni

Nem tudott felszállni az Air India egyik vasárnapi, Kolkatából az északkeleti Agartalába tartó járata, mert indulás előtt egy jókora méhraj szállt rá a pilótafülke ablakára, ahol olyan remekül érezték magukat, hogy nem is akartak továbbmenni. 

A földi személyzet először csak el akarta őket hessegetni, mire a méhek dühbe jöttek és rájuk támadtak. Ezután a repülőgép ablaktörlőjével próbálták lesöpörni őket, de túl sokan voltak hozzá és az ablaktörlő elakadt. Végül fecskendőket hoztak és azokkal csapatták le a magukról megfeledkezett rovarokat.

A járat végül 3,5 óra késéssel tudott felszállni, amiből egy órát tett ki a méhek kiseprűzése.

(via Yahoo News)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.