Méhek támadtak meg egy indiai utasszállítót, nem tudott felszállni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem tudott felszállni az Air India egyik vasárnapi, Kolkatából az északkeleti Agartalába tartó járata, mert indulás előtt egy jókora méhraj szállt rá a pilótafülke ablakára, ahol olyan remekül érezték magukat, hogy nem is akartak továbbmenni. 

A földi személyzet először csak el akarta őket hessegetni, mire a méhek dühbe jöttek és rájuk támadtak. Ezután a repülőgép ablaktörlőjével próbálták lesöpörni őket, de túl sokan voltak hozzá és az ablaktörlő elakadt. Végül fecskendőket hoztak és azokkal csapatták le a magukról megfeledkezett rovarokat.

A járat végül 3,5 óra késéssel tudott felszállni, amiből egy órát tett ki a méhek kiseprűzése.

(via Yahoo News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.