Szétverte a saját pizzázóját és rasszista-trumpista szövegeket fújt a falra a volt NFL-játékos

Egy fekete Chevrolet-vel érkező férfi éppen szétver egy éttermet - jelentette be valaki a helyi rendőrségen egy Atlanta melletti településen. A kiérkező rendőrök szembetalálkoztak a megadott típusú autóval, megállították, hogy kiderüljön, maga az étterem tulajdonosa ül benne. 

Először az tűnt fel a rendőröknek, hogy a kocsi csomagtartójában falra rögzíthető tévék vannak, a tartóelemek végén letört gipszkarton darabokkal. Az éttermet feldúlva találták: a székeket felhasongatták, a tükröket betörték, sok kábelt elvágtak, a falakra pedig feketeellenes gyalázkodásokat, horogkereszteket és Donald Trump jelmondatát, vagyis a MAGA-t fújták fel. A tulaj azt állította, hogy már korábban felfedezte a rombolás nyomait, de nem a rendőrséget, hanem a biztosítóját hívta a hírrel. Csakhogy a rendőrök nem hitték el a sztorit, mivel a festék egészen frissen csillogott. 

A rendőrök azonnal a tulajdonosra gyanakodtak, ami csak megerősödött, miután átkutatták az autóját, amiben egy pajszert és fekete festéksprét találtak. A férfi ellen - akiről kiderült, hogy Edawn Louis Coughmannek hívják és 2012 és 2016 között az NFL-ben amerikaifocizott, biztosítási csalás miatt indult nyomozás.

(via CBS News)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.