Szétverte a saját pizzázóját és rasszista-trumpista szövegeket fújt a falra a volt NFL-játékos

bűnügy
2019 szeptember 16., 02:13
comments 70

Egy fekete Chevrolet-vel érkező férfi éppen szétver egy éttermet - jelentette be valaki a helyi rendőrségen egy Atlanta melletti településen. A kiérkező rendőrök szembetalálkoztak a megadott típusú autóval, megállították, hogy kiderüljön, maga az étterem tulajdonosa ül benne. 

Először az tűnt fel a rendőröknek, hogy a kocsi csomagtartójában falra rögzíthető tévék vannak, a tartóelemek végén letört gipszkarton darabokkal. Az éttermet feldúlva találták: a székeket felhasongatták, a tükröket betörték, sok kábelt elvágtak, a falakra pedig feketeellenes gyalázkodásokat, horogkereszteket és Donald Trump jelmondatát, vagyis a MAGA-t fújták fel. A tulaj azt állította, hogy már korábban felfedezte a rombolás nyomait, de nem a rendőrséget, hanem a biztosítóját hívta a hírrel. Csakhogy a rendőrök nem hitték el a sztorit, mivel a festék egészen frissen csillogott. 

A rendőrök azonnal a tulajdonosra gyanakodtak, ami csak megerősödött, miután átkutatták az autóját, amiben egy pajszert és fekete festéksprét találtak. A férfi ellen - akiről kiderült, hogy Edawn Louis Coughmannek hívják és 2012 és 2016 között az NFL-ben amerikaifocizott, biztosítási csalás miatt indult nyomozás.

(via CBS News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.