Szétverte a saját pizzázóját és rasszista-trumpista szövegeket fújt a falra a volt NFL-játékos

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy fekete Chevrolet-vel érkező férfi éppen szétver egy éttermet - jelentette be valaki a helyi rendőrségen egy Atlanta melletti településen. A kiérkező rendőrök szembetalálkoztak a megadott típusú autóval, megállították, hogy kiderüljön, maga az étterem tulajdonosa ül benne. 

Először az tűnt fel a rendőröknek, hogy a kocsi csomagtartójában falra rögzíthető tévék vannak, a tartóelemek végén letört gipszkarton darabokkal. Az éttermet feldúlva találták: a székeket felhasongatták, a tükröket betörték, sok kábelt elvágtak, a falakra pedig feketeellenes gyalázkodásokat, horogkereszteket és Donald Trump jelmondatát, vagyis a MAGA-t fújták fel. A tulaj azt állította, hogy már korábban felfedezte a rombolás nyomait, de nem a rendőrséget, hanem a biztosítóját hívta a hírrel. Csakhogy a rendőrök nem hitték el a sztorit, mivel a festék egészen frissen csillogott. 

A rendőrök azonnal a tulajdonosra gyanakodtak, ami csak megerősödött, miután átkutatták az autóját, amiben egy pajszert és fekete festéksprét találtak. A férfi ellen - akiről kiderült, hogy Edawn Louis Coughmannek hívják és 2012 és 2016 között az NFL-ben amerikaifocizott, biztosítási csalás miatt indult nyomozás.

(via CBS News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.