Több évtizedes, mumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári fogadóban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Holttestet találtak hétfőn délelőtt a kaposvári Csokonai fogadóban, aminek történelmi épületét most alakítják át – írta meg a sonline.hu.

A lap szerint az épület végében délben egy markológép dolgozott, és a rendőrök helyszíneltek. A rendőrség annyit mondott: egy mumifikálódott tetemet találtak a munkák közben, és közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit, mert idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak.

A lap szerint a környéken azt beszélik, hogy a csontváz csontjai sárgulnak, vagyis több évtizedes lehet. A munkások egy melléképületet bontottak, és a betontalapzatot akarták elegyengetni, amikor az aljazat beszakadt. Egy kialakította lakóhelyiséget találtak ott, benne a csontvázzal, amin bakancs és kabát volt. Nem lesz egyszerű azonosítani. (Sonline)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.