A Népszava értesülései szerint magániskolába iratta gyerekét Debrecen polgármestere

politika
2019 szeptember 17., 03:11
comments 445
Papp László (b), Debrecen fideszes polgármestere Kósa Lajos, Gulyás Gergely és Öreg János intézményigazgató társaságában időkapszulát helyez el a Debreceni Nemzetközi Iskola tavaly augusztusi alapkőletételén.
photo_camera Papp László (b), Debrecen fideszes polgármestere Kósa Lajos, Gulyás Gergely és Öreg János intézményigazgató társaságában időkapszulát helyez el a Debreceni Nemzetközi Iskola tavaly augusztusi alapkőletételén. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A Modern Városok Programból kapott 3,3 milliárd forintos támogatásból épült magániskolába, a Debreceni Nemzetközi Iskolába iratta kisebbik, alsó tagozatos gyermekét Papp László, Debrecen újrázásra készülő polgármestere, írja a Népszava. Mint írják, az iskolában, amely idén óvodás, illetve 1-2 évfolyamos csoportokkal indul, az általános iskolások éves tandíja 2 897 500 forint.

A Népszava megkereste a debreceni városházát. Ott sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarták, hogy a polgármester a Nemzetközi Iskolába íratta a gyerekeit, mondván az iskolaválasztást családi magánügynek tartják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.