Egy magyar srácot akartak eladni menő amerikai DJ-ként a buliszervezők, de lebuktak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mégsem rendezik meg a bulit, amit egy kamu amerikai DJ-vel akart eladni egy partiszervező csapat, miután valaki lebuktatta őket Facebookon. Egy a buliszcénában tevékenykedő arc posztolt ki egy csetelést, ami a Bangers Crew egyik szervezője és volt egyetemi ismerőse között zajlott le. Ebben a promoter azt kérdezi a meg nem nevezett személytől, hogy nem játszaná-e el a szeptember 20-ra tervezett bulijukon, hogy ő egy amerikai sztárDJ.

 „Mivel te azért elég karakteres és simán kinézni belőled bárki, hogy egy külföldi sztár vagy :D Az lenne a kérdésem, hogy benne lennél-e egy ilyen buliban” - írja. „Ha DJ-pultot tudsz kezelni, az még jobb, de ha nem, nekem az sem probléma”. Hozzáteszi, hogy a bulin testőrök kísérgetnék mindenhova, és a „fellépésért” cserébe tiszteletdíjat is kapna. És az sem baj, ha hoz haverokat a „külkerről”. „Kecskeméten úgysem ismer senki, talán így az imageod nem rombolná” 

- olvasható a levelezésben. Az nem derül ki, mitől néz ki az érintett külföldibbnek, mint mások. 

A kecskeméti Club Mirage-ba meghirdetett eseményt azóta le is fújták. A klub szomorú posztban kért elnézést vendégeitől.

„Kedves Mindenki!
Mérhetetlen szomorúsággal figyeljük azon történéseket, mi szerint a Bangers Crew rendezvényszervező csoport, hazugságokkal megvezetve - egy ál DJ köré építette fel az eseményét. Érthetetlenül ülünk a történtek előtt. A szórakozóhely teljesen elhatárolódik minden ilyesfajta fogyasztói megtévesztéstől. A Mirage ezután TÖRLI az eseményt, a rendezvény nem fog megrendezésre kerülni, majd a Bangers Crew tagjait arra kérjük , hogy minden elővételes jegy árát szíveskedjenek visszafizetni a károsultaknak. Mi amikor arra adtuk a fejünk, hogy a Naés és a Goose Bár mellett szükség lehet még egy igényes, ámbár más koncepciójú szórakozási lehetőségre nem erre gondoltunk. Reméljük az októberi programjainkon és az októbertől induló könnyűzenei koncertjeinken tudunk bizonyítani”.

Az eseményszervezők nemrég szintén Facebookon szólaltak meg, azt írják, nem akartak senkit félrevezetni, az egészet csak gegnek szánták. „A mostani tervünk, amit minden rosszindulat és megtévesztés nélkül egy kisebb gagnek találtunk ki, sajnos nem volt alaposan átgondolt. Ezért még egyszer elnézést kértünk. Értelemszerűen az eddigi jegyet vásárlóknak visszafizetjük a belépők árát” - írják. A buliba egyébként 1500 forint lett volna a beugró.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.