Egy magyar srácot akartak eladni menő amerikai DJ-ként a buliszervezők, de lebuktak

buli
2019 szeptember 17., 13:14
comments 192

Mégsem rendezik meg a bulit, amit egy kamu amerikai DJ-vel akart eladni egy partiszervező csapat, miután valaki lebuktatta őket Facebookon. Egy a buliszcénában tevékenykedő arc posztolt ki egy csetelést, ami a Bangers Crew egyik szervezője és volt egyetemi ismerőse között zajlott le. Ebben a promoter azt kérdezi a meg nem nevezett személytől, hogy nem játszaná-e el a szeptember 20-ra tervezett bulijukon, hogy ő egy amerikai sztárDJ.

 „Mivel te azért elég karakteres és simán kinézni belőled bárki, hogy egy külföldi sztár vagy :D Az lenne a kérdésem, hogy benne lennél-e egy ilyen buliban” - írja. „Ha DJ-pultot tudsz kezelni, az még jobb, de ha nem, nekem az sem probléma”. Hozzáteszi, hogy a bulin testőrök kísérgetnék mindenhova, és a „fellépésért” cserébe tiszteletdíjat is kapna. És az sem baj, ha hoz haverokat a „külkerről”. „Kecskeméten úgysem ismer senki, talán így az imageod nem rombolná” 

- olvasható a levelezésben. Az nem derül ki, mitől néz ki az érintett külföldibbnek, mint mások. 

A kecskeméti Club Mirage-ba meghirdetett eseményt azóta le is fújták. A klub szomorú posztban kért elnézést vendégeitől.

„Kedves Mindenki!
Mérhetetlen szomorúsággal figyeljük azon történéseket, mi szerint a Bangers Crew rendezvényszervező csoport, hazugságokkal megvezetve - egy ál DJ köré építette fel az eseményét. Érthetetlenül ülünk a történtek előtt. A szórakozóhely teljesen elhatárolódik minden ilyesfajta fogyasztói megtévesztéstől. A Mirage ezután TÖRLI az eseményt, a rendezvény nem fog megrendezésre kerülni, majd a Bangers Crew tagjait arra kérjük , hogy minden elővételes jegy árát szíveskedjenek visszafizetni a károsultaknak. Mi amikor arra adtuk a fejünk, hogy a Naés és a Goose Bár mellett szükség lehet még egy igényes, ámbár más koncepciójú szórakozási lehetőségre nem erre gondoltunk. Reméljük az októberi programjainkon és az októbertől induló könnyűzenei koncertjeinken tudunk bizonyítani”.

Az eseményszervezők nemrég szintén Facebookon szólaltak meg, azt írják, nem akartak senkit félrevezetni, az egészet csak gegnek szánták. „A mostani tervünk, amit minden rosszindulat és megtévesztés nélkül egy kisebb gagnek találtunk ki, sajnos nem volt alaposan átgondolt. Ezért még egyszer elnézést kértünk. Értelemszerűen az eddigi jegyet vásárlóknak visszafizetjük a belépők árát” - írják. A buliba egyébként 1500 forint lett volna a beugró.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.