Felborult egy tűzoltóautó a katasztrófavédelem váci bemutatóján

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Valódi vészhelyzetté változott egy szimulált vészhelyzet a katasztrófavédelem váci bemutatóján kedden. Az ESTV beszámolója szerint az Európai Mobilitási Hét alkalmából rendezett bemutatón a szimulált vészhelyzetben egy égő autó oltására érkeztek a tűzoltók, de fecskendős járművük kanyarodás közben felborult.

A balesetben három tűzoltó megsérült.

Az esetről készült felvételen az látszik, hogy a nagy sebességgel érkező tűzoltóautó előbb kétkerékre állt, majd felborult. (Via Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.