Fidesz: Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre!!4

Bő három héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampányra a Fidesz. A kormánypárti frakció szóvivője kedd délelőtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

"az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre."

Halász János a mintegy két és fél perces monológja alatt kilencszer mondta ki, hogy bevándorlás-, illetve migránspárti, Soros György nevét viszont egyszer sem említette. Kijelentette:

"a bevándorláspárti európai baloldal minden szinten ki akarja építeni hálózatát a tagállamokban: kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére."

Halász név szerint említette 

  • Botka Lászlót, aki "a bevándorláspárti polgármesterek díszpéldánya,"
  • Nemény Andrást, az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltjét, aki "támogatja a migránskvóta bevezetését,"
  • és Jeszenszki András nyíregyházi polgármesterjelöltet, mert "ugyancsak támadja a magyar kormány bevándorláspolitikáját."

A szóvivő végül azzal zárta, hogy 

"azokban a külföldi városokban, ahol bevándorláspárti polgármesterek vannak és segítik a migránsok betelepítését, (..) ott vége van az ott élők nyugalmának."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.