Fidesz: Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre!!4

POLITIKA
2019 szeptember 17., 12:35
comments 280

Bő három héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampányra a Fidesz. A kormánypárti frakció szóvivője kedd délelőtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

"az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre."

Halász János a mintegy két és fél perces monológja alatt kilencszer mondta ki, hogy bevándorlás-, illetve migránspárti, Soros György nevét viszont egyszer sem említette. Kijelentette:

"a bevándorláspárti európai baloldal minden szinten ki akarja építeni hálózatát a tagállamokban: kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére."

Halász név szerint említette 

  • Botka Lászlót, aki "a bevándorláspárti polgármesterek díszpéldánya,"
  • Nemény Andrást, az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltjét, aki "támogatja a migránskvóta bevezetését,"
  • és Jeszenszki András nyíregyházi polgármesterjelöltet, mert "ugyancsak támadja a magyar kormány bevándorláspolitikáját."

A szóvivő végül azzal zárta, hogy 

"azokban a külföldi városokban, ahol bevándorláspárti polgármesterek vannak és segítik a migránsok betelepítését, (..) ott vége van az ott élők nyugalmának."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt