Fidesz: Az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre!!4

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bő három héttel az önkormányzati választások előtt rákapcsolt a kampányra a Fidesz. A kormánypárti frakció szóvivője kedd délelőtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy

"az ellenzék bevándorláspárti polgármesterjelöltjei nagy veszélyt jelentenek a településekre."

Halász János a mintegy két és fél perces monológja alatt kilencszer mondta ki, hogy bevándorlás-, illetve migránspárti, Soros György nevét viszont egyszer sem említette. Kijelentette:

"a bevándorláspárti európai baloldal minden szinten ki akarja építeni hálózatát a tagállamokban: kormányzati és önkormányzati szinteken is olyan politikusokat akar pozícióba helyezni, akik hajlandóak a migránsok elosztására és betelepítésére."

Halász név szerint említette 

  • Botka Lászlót, aki "a bevándorláspárti polgármesterek díszpéldánya,"
  • Nemény Andrást, az ellenzék szombathelyi polgármesterjelöltjét, aki "támogatja a migránskvóta bevezetését,"
  • és Jeszenszki András nyíregyházi polgármesterjelöltet, mert "ugyancsak támadja a magyar kormány bevándorláspolitikáját."

A szóvivő végül azzal zárta, hogy 

"azokban a külföldi városokban, ahol bevándorláspárti polgármesterek vannak és segítik a migránsok betelepítését, (..) ott vége van az ott élők nyugalmának."

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.