Négymilliárdért eladó a Budai Egészségközpont épülete

A Budai Egészségközpont a Királyhágó utcábanFotó: Google Street View

Csütörtökig lehet licitálni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elektronikus aukciós oldalán a Budai Egészségközpontnak is otthont adó Királyhágó utcai kórházépületre. A 26 ezer négyzetméteres ingatlan kikiáltási ára 4 milliárd forint.

Az épület vagyonkezelője eddig a Honvédelmi Minisztérium volt, amely a Napi.hu beszámolója szerint havi másfél millió forintért adta bérbe azt a Budai Egészségközpont Kft.-nek, aminek többségi tulajdonosa Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt. nevű cégén keresztül Csányi Sándor, az ország második leggazdagabb embere, az OTP vezére.

A Budai Egészségközpont elég jól menő vállalkozás, tavaly 7,4 milliárdos árbevétel mellett 428 milliós adózott eredményt ért el.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.