Akkora a kampány, hogy Győr polgármestere újra átadott egy fél éve elkészült futópályát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Már egy hónap sincs az önkormányzati választásokig, ez az átadások szezonja. Az ügyesebb településvezetők ilyentájra koncentrálják az elmúlt öt év fejlesztéseinek befejezését. A még ügyesebbek, mint amilyennek Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere is bizonyult, pedig átadják azt is, ami már rég készen van.

Mint például a Győrhöz tartozó Győrszentivánban a már fél éve elkészült, 210 méter hosszú futópályát, aminek az átadására még a közeli Váci Mihály Általános Iskola diákjait is kivezényelték, hogy aztán a róluk készült képekkel áraszthassák el a helyi sajtót. Az átadón ott volt a település önkormányzati képviselője, Sík Sándor is, ő saját Facebook-oldalán is megosztotta a felvételeket:

A szülők szerint ez utóbbit úgy, hogy tőlük senki semmilyen hozzájárulást nem kért ehhez. Ezt az iskola igazgatója, Répásiné Hajnal Csilla az Index megkeresésére azzal indokolta, hogy a szülőket év elején már nyilatkoztatták arról, hogy gyermekeiket a pedagógusok Győrszentivánon belül kivihetik rendezvényekre, majd idézte az iratot, amely szerint az ilyen eseményekről a média is beszámolhat, a gyerekekről fényképek készíthetők, vagyis szerinte a futópálya átadásához nem kellett külön engedély.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.