Akkora a kampány, hogy Győr polgármestere újra átadott egy fél éve elkészült futópályát

Már egy hónap sincs az önkormányzati választásokig, ez az átadások szezonja. Az ügyesebb településvezetők ilyentájra koncentrálják az elmúlt öt év fejlesztéseinek befejezését. A még ügyesebbek, mint amilyennek Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere is bizonyult, pedig átadják azt is, ami már rég készen van.

Mint például a Győrhöz tartozó Győrszentivánban a már fél éve elkészült, 210 méter hosszú futópályát, aminek az átadására még a közeli Váci Mihály Általános Iskola diákjait is kivezényelték, hogy aztán a róluk készült képekkel áraszthassák el a helyi sajtót. Az átadón ott volt a település önkormányzati képviselője, Sík Sándor is, ő saját Facebook-oldalán is megosztotta a felvételeket:

A szülők szerint ez utóbbit úgy, hogy tőlük senki semmilyen hozzájárulást nem kért ehhez. Ezt az iskola igazgatója, Répásiné Hajnal Csilla az Index megkeresésére azzal indokolta, hogy a szülőket év elején már nyilatkoztatták arról, hogy gyermekeiket a pedagógusok Győrszentivánon belül kivihetik rendezvényekre, majd idézte az iratot, amely szerint az ilyen eseményekről a média is beszámolhat, a gyerekekről fényképek készíthetők, vagyis szerinte a futópálya átadásához nem kellett külön engedély.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.