Akkora a kampány, hogy Győr polgármestere újra átadott egy fél éve elkészült futópályát

2019 szeptember 18., szerda 11:53
182

Már egy hónap sincs az önkormányzati választásokig, ez az átadások szezonja. Az ügyesebb településvezetők ilyentájra koncentrálják az elmúlt öt év fejlesztéseinek befejezését. A még ügyesebbek, mint amilyennek Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere is bizonyult, pedig átadják azt is, ami már rég készen van.

Mint például a Győrhöz tartozó Győrszentivánban a már fél éve elkészült, 210 méter hosszú futópályát, aminek az átadására még a közeli Váci Mihály Általános Iskola diákjait is kivezényelték, hogy aztán a róluk készült képekkel áraszthassák el a helyi sajtót. Az átadón ott volt a település önkormányzati képviselője, Sík Sándor is, ő saját Facebook-oldalán is megosztotta a felvételeket:

A szülők szerint ez utóbbit úgy, hogy tőlük senki semmilyen hozzájárulást nem kért ehhez. Ezt az iskola igazgatója, Répásiné Hajnal Csilla az Index megkeresésére azzal indokolta, hogy a szülőket év elején már nyilatkoztatták arról, hogy gyermekeiket a pedagógusok Győrszentivánon belül kivihetik rendezvényekre, majd idézte az iratot, amely szerint az ilyen eseményekről a média is beszámolhat, a gyerekekről fényképek készíthetők, vagyis szerinte a futópálya átadásához nem kellett külön engedély.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt