Megjött a hideg, amiről tegnap beszéltem

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hát megérkezett a hidegfront, amit a kedd hajnali időjárásjelentésemben már előre jeleztem. Kellemetlenül csípős is volt a levegő ma hajnalban, pedig az OMSZ jelentése szerint amúgy országszerte jellemzően még így is 12-13 fok van, csak az Északi-középhegységben jelentettek ennél - jóval - hűvösebbet, ott csupán 5-7 fok van.

Kezdjük a jóval: napsütéses időnk lesz, alig-alig akad majd felhő az égen, csapadék nem is várható.

Az északi, északnyugati szél ellenben több helyen is megerősödhet, néhol viharossá fokozódhat.

Délelőtt még hűvös lesz, a Szombathely-Nyíregyháza tengelytől északra csupán 10-13, attól délre 14-16 fokra számíthatunk csupán. Délután ugyanennek a tengelynek a mentén északra 16-18, délre 17-20 fokig melegedhet.

A hét hátralevő napjain nagyjából ugyanilyen időre számíthatunk, bár új jelenségként éjjelente már fagyhat is. De egyelőre tartósan még nem kell berendezkednünk a hidegre. Vasárnap felmelegedés kezdődik, a jövő hét elején pedig már megint a nyárutót idéző, akár 26 fokos napok jönnek újra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.