Meghalt Riz Levente

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Meghalt Riz Levente, közölte közleményben Tarlós István főpolgármester csütörtökön.  "Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról" - írta.

Ríz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Mint a közleményből kiderült, Riz Leventét Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti. A kerületben az őszi önkormányzati választásokon Horváth Tamás alpolgármester indul a polgármesteri posztért a Fidesz színeiben.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!