Meghalt Riz Levente

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Meghalt Riz Levente, közölte közleményben Tarlós István főpolgármester csütörtökön.  "Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról" - írta.

Ríz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Mint a közleményből kiderült, Riz Leventét Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti. A kerületben az őszi önkormányzati választásokon Horváth Tamás alpolgármester indul a polgármesteri posztért a Fidesz színeiben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér