Úgy elkeseredett a Fidesz képviselője a Ceglédre ülő disznószarszag miatt, hogy a kormányhivatalt is hazugsággal vádolta

POLITIKA
2019 szeptember 19., 12:55

A vidéki tévék alákérdezős műsorai nem a meglepő fordulataikról híresek, főleg ha kormánypárti politikusokról van szó, de a  Ceglédi Városi Tévé nemrég behívta a 6. választókörzet fideszes képviselőjét is, aki szokatlan módon azt a kérdést is megkapta, mit tart a képviselői munkája legnagyobb kudarcának. Károly Ferenc pedig megmondta: 

„A kudarc, az első: a disznószarszag. Mondjuk így ki!” 

link Forrás

Károly elpanaszolta, hogy hiába ment fel a kormányhivatalhoz a Nagydiófa utcába, onnan egyszerűen elhajtották, ami nagyon kiverte nála a biztosítékot, mert el akarták neki magyarázni, hogy a trágya tulajdonképpen nem is büdös, de azt is tagadták, hogy a közeli disznótelepről származna a várost elöntő bűz.

Ezek véleményem szerint csak hazugságok, mert akkor azt tudnám, hogy mitől van büdös a városban és a környéken” 

- panaszkodott a kormányhivatalra a fideszes képviselő, majd beolvasta a nézőknek a levegővédelmi hatóság számát, hogy bárki bejelentést tehessen, aki szarszagot érez. Elmondása szerint ő mindennap felhívja őket. Mivel a polgármesterre úgy érzik, elfogytak a lehetőségeik, már az ügyészséghez fordultak a bűz miatt. 

link Forrás

Cegléden egyébként 10 éve panaszkodnak a helyiek a közeli sertéstelepről áradó szarszagra, mivel a kétezer disznót nevelő telep tulajdonosa a környékbeli földekre locsolja a híg trágyát.