Elszabadult egy háziállatként tartott fekete párduc egy észak-franciaországi városban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Lille-hez közeli Armentieres-ben a riadt járókelők hívták szerdán a tűzoltókat és az állatorvost, miután egy riadt fekete párducot láttak mászkálni a tetőkön. Az állatot azután kábították el, hogy beugrott egy házba.

Fotó: HO/AFP

Mivel a párducok nem őshonosak Franciaországban, ezért a hatóságok arra gyanakszanak, hogy illegális háziállatként tarthatták az állatot. 

Fotó: CRISTINA DEVULDER/AFP

A hat hónapos párduc végül állatvédőkhöz került. A gazdáját még keresik, ellene ugyanis eljárást indítottak. (APNews/Euronews)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.