Emberek, erről kéne beszélni, mert ez a legfontosabb kérdés!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mik az igazán fontos, életbevágó kérdések? Lenni vagy nem lenni? Van-e élet a halál után? Honnan jöttünk és hová tartunk? Francokat! A Hír TV-n percenként felteszik korunk igazán lényeges kérdését. Hallgassák csak!

 A TV2 Tények egy másik aspektusból is megvizsgálta a kérdést:

De a polémia itt csak éppen elindult, közel sem sikerült pontot tenni a végére. Ezért az Origo részletesen, a hátteret és az összefüggéseket is megvilágítva foglalkozott a dilemmával:

 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.