Emberek, erről kéne beszélni, mert ez a legfontosabb kérdés!

Mik az igazán fontos, életbevágó kérdések? Lenni vagy nem lenni? Van-e élet a halál után? Honnan jöttünk és hová tartunk? Francokat! A Hír TV-n percenként felteszik korunk igazán lényeges kérdését. Hallgassák csak!

 A TV2 Tények egy másik aspektusból is megvizsgálta a kérdést:

De a polémia itt csak éppen elindult, közel sem sikerült pontot tenni a végére. Ezért az Origo részletesen, a hátteret és az összefüggéseket is megvilágítva foglalkozott a dilemmával:

 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.