Fidesz: Az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat!!4

POLITIKA
2019 szeptember 20., 11:49
comments 441

Nem kertelt a Fidesz-frakció szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján, kijelentette:

"a közelgő polgármester-választásoknak azért is különösen nagy a tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat."

link Forrás

Halász János szerint nincs kivétel, "a teljes ellenzék bevándorláspárti." Hozzátette: a bevándorláspárti ellenzék polgámesterjelöltjei nem törődve a helyi lakosok nyugalmával és biztonságával önként szabadítanák rá saját településeikre a migránsokat. 

"A fővárosban Karácsony Gergely, Szegeden a szegedi Botka László, a hódmezővásárhelyi Márki-Zay Péter, továbbá Szombathely, Pécs, Salgótarján és a többi város ellenzéki polgármesterjelöltjei is betelepítenék a bevándorlókat,"

mondta Halász.  

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.