Gázrobbanás volt a józsefvárosi piacon, ketten megsérültek

baleset
2019 szeptember 20., 14:13
comments 51

Gázrobbanás történt Budapesten, a VIII. kerületi Kőbányai úti piacon péntek délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség közölte: ketten megsérültek. 

Kisdi Máté szóvivő elmondta: a csarnoképület egyik helyiségében 

belobbant a gáz, ami kisebb robbanást okozott. Egy vasajtó kiszakadt a helyéről. A gáz ömlött, majd begyulladt. 

A fővárosi tűzoltók a szakemberek segítségével elzárták a gázt, így a tűz megszűnt, nem terjedt tovább az épületben. 

A BRFK közleménye szerint a VIII. kerületben a Kőbányai út 31. szám alatt lévő régi piac területén eddig tisztázatlan körülmények között - az első információk szerint - gázrobbanás történt. A robbanás következtében két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség később azt is közölte: vizsgálják a robbanás körülményeit. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére arról tájékoztatott, hogy a helyszínre riasztott három mentőegység két férfit látott el, súlyos égési sérüléseik miatt kórházba vitték őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.