Mészáros Lőrinc lánya kiszáll az Opus Global igazgatóságából

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A felcsúti ezermester lánya, Homlok-Mészáros Ágnes a Opus Global igazgatóságának tagja a következő, rendkívüli közgyűlésen, de legkésőbb október végén lemondott az igazgatósági tagsági tisztségéről, írja a Budapesti Értéktőzsde közleménye alapján az Mfor.

Homlok Zsolt és Homlok-Mészáros ÁgnesFotó: Haladas.hu

A lap megjegyzi, hogy a négyfős igazgatóság elnöke Mészáros Lőrinc felesége, Mészáros Beatrix, és eddig lányuk mellett Vida József, a Takarék Csoport elnök-vezérigazgatója és Halmi Tamás is tag volt. Homlok-Mészáros Ágnes helyére ketten is érkezheznek, eddig Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója és Járai Zsigmond volt pénzügyminiszter és ex-jegybankelnök jött szóba. 

Valamint arról is döntenek, hogy az Opus Global 28,6 milliárd forint értékben növekedési kötvényeket bocsátana ki. Ezt egyébként a Magyar Nemzeti Bankkal közösen tervezik. Az ehhez szükséges hitelminősítést már megvan. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó